web analytics

Taller de fotografia de tardor a la Fageda d’en Jordà

Lloc: Olot, La Fageda d’en Jordà
Data: Dissabte 17 de novembre.

La tardor és una de les estacions de l’any més fotogèniques, els boscos es teyenixen de colors grocs, ocres i vermells, oferint al fotógraf grans oportunitats i estimulant la creativitat. La Fageda d’en Jordà es un espai emblemàtic, que ha inspirat fotògrafs i artistes per la seva bellesa i particularitat.

Us convidem a visitar la Fageda des del punt de vista del fotògraf, acompanyats de dos professors coneixedors del lloc .

Horaris i programa: Inici a les 9 del matí al punt de trobada. Seguidament ens endinsarem a la Fageda per començar el taller i fins a l’hora de dinar. Anirem fins al restaurant l’Hostal de l’Arç, adherit a Cuina Volcànica de la Garrotxa, on els assistents tenen el dinar inclós. Després de dinar continuarem el taller a la Fageda fins que baixi la llum, i seguidament ens desplaçarem a Olot per revisar i comentar les fotografies fetes durant el dia i acomiadar el taller.

Programa formatiu:
Durant el treball de camp:
· Composició i encuadrament: Regla dels terços, pes visual, contrast, punts d’interés, composició de color, diagonals, linies dinàmiques.
· Com treballar la il·luminació natural. Direcció i medició de la llum. Il·luminació frontal, lateral i contrallum.
· Control de l’exposició.Relació velocitat-diafragma-Iso.
· Diafragma i enfoc. Relació entre distancia focal, obertura de diafragma i distància del subjecte. Hiperfocal i càlcul de zona d’enfoc. Efectes de bokeh. Mirror-up.Aïllar el subjecte del fons amb el desenfoc.
·Estabilitzar la càmera. Ús de trípode, bean-bag i retard.
Després del treball de camp:
·Visualitzat i anàlisi de les imatges preses durant el dia a la sala de projecció.
Material necessari:
Els assistents han de disposar d’una càmara réflex, bridge o si és compacta ha de portar els modes manual, prioritat al diafragma i a l’obturació. Si disposeu de diversos objectius, portar-los, i si diposeu de tripode millor, encara que no és imprescindible. Porteu les bateries carregades(si en teniu de recanvi millor) Els participants han d’anar equipats amb roba còmoda, d’abric per si fa fred i calçat apropiat.
Si existeixen diferències de nivell entre els participants, es dividiran en dos grups segons el nivell i cada professor s’ocuparà d’un dels grups.
L’organització proveirà els participants amb Bean-bags i plàstics per cobrir el terra.
PREU PER ASSISTENT: 55€ amb el dinar inclòs.
MÉS INFORMACIÓ I RESERVA DE PLAÇA:
o bé envieu un missatge a través del facebook de Fotoformació.
Comparteix aquesta entrada a

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!