web analytics

Taller de fotografia de paisatge als búnkers del Carmel

Aquest cap de setmana Matèria BCN i Joan Torrens us proposem un itinerari fotohistòric per a conèixer la història dels llocs més importants de Barcelona i treure’n bones fotografies. La sortida serà aquest dissabte, 28 d’abril de 17:30 a 20:30 hores i anirem al Parc del Guinardó i a les bateries antiaèries del Carmel, on practicarem la fotografia de paisatge.

No heu estat mai en un lloc espectacular i us heu quedat sense una foto igual d’impressionant? Doncs aquí parlarem sobre el funcionament de la càmera, com fer servir el mode manual i exposar correctament en situacions de llum canviant i alt contrast. Ensenyarem a aprofitar la llum natural i a escollir el millor moment per a prendre unes bones fotografies del paisatge. L’itinerari està programat a l’hora de la posta de sol, un dels moments en que la llum és més interessant i ens permetrà fer fotografies de postal des d’un lloc únic de Barcelona. Per a aquest itinerari serà aconsellable disposar d’un trípode.

Al Parc del Guinardó tindrem grans panoràmiques de Barcelona per entendre la seva evolució històrica. Parlarem d’un parc amb moltes característiques: un parc urbà, forestal i històric, com viu tot això el Guinardó? A la part més alta d’aquest parc gaudirem d’unes vistes privilegiades sobre les bateries antiaèris i parlarem del barri de les barraques, un dels pocs vestigis històrics que ens portarà a parlar de la Guerra Civil en el seu 75é aniversari, t’hi esperem!

Informació i reserves: Joan Torrens | Fotografia

Comparteix aquesta entrada a

4 Comentaris

  1. osti! com han canviat els búnkers! de fet pensava que els tenien tancats.
    Sort amb la sortida!
    ptns

    Respon

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!