web analytics

Llibre de fotografia i viatge de la Volta al món

Us volia presentar un nou projecte que pretén publicar un llibre de fotografia i viatges a través de la plataforma de crowdfunding Goteo. Després de 16 mesos de viatge de volta al món, moltes sensacions viscudes i sobretot moltíssimes fotos recollides, volia plasmar-ho en paper.

A través de petites donacions, des de 5 euros, tothom pot col·laborar en la publicació d’aquest llibre. Com que moltes coses ja les vaig anar explicant al blog Rutabaobab, al llibre recullo entrevistes a aquelles persones que em van acollir i que expliquen com veuen el seu país. A més a més m’agradaria donar èmfasi a les fotografies, i això fa que publicar el llibre sigui més costós (al ser en color).

Les recompenses individuals inclouen des de postals del viatge, fins al llibre o una xerrada personalitzada a través d’skype d’una hora per parlar de viatges…
I també hi ha recompenses públiques i en obert, que inclouen la publicació de més de 2500 fotografies en Creative Commons dels països visitats i la publicació d’una miniguia de viatge de la Volta al món.

Aquests primers 10 dies ha tingut molt bona acollida i ja s’ha superat quasi el 50% de finançament però encara queda molt camí fins a completar-ho.

Com tots els projectes de micromecenatge, només es fan possible si aconsegueixen mobilitzar a molta gent amb petites accions, així que si us interessa el projecte, podeu col·laborar amb una aportació econòmica des de 5 euros o sobretot amb la difusió i que més gent pugui conèixer el projecte (enllaçar a facebook o twitter, etc.). Auqest és l’enllaç: http://www.goteo.org/project/libro-la-vuelta-al-mundo-puerta-a-puerta

Moltes gràcies!

Comparteix aquesta entrada a

4 Comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!