web analytics

Curs d’iniciació a la fotografia de Natura

CIFT_Flyer_2

Marta Bretó, fotògrafa i guia de muntanya, imparteix aquest Curs d’iniciació a la fotografia de Natura on ens ensenyarà com moure’ns pels entorns naturals a l’hora de fer una sessió fotogràfica, respectant el medi, la flora i la fauna.

Al llarg de cinc sessions teòriques de dues hores es mostraran els aspectes més importants de cadascuna de les tres disciplines bàsiques de la fotografia de natura (paisatge, flora i fauna), alhora que es descriuran les tècniques més adequades per a cada situació i s’oferiran solucions pels problemes més freqüents que ens podem trobar en el moment de plantejar un reportatge.

En acabar, es podran posar en pràctica tots els coneixements adquirits en una sortida pràctica al Parc Natural del Montseny.

Les sessions teòriques del curs es portaran a terme a El Visor – Espai Fotogràfic els dilluns del 24 de febrer al 24 de març, de 18:00 a 20:00.

Si vols assistir al curs o obtenir més informació omple el formulari que trobaràs a: http://elvisorbcn.com/curs-diniciacio-a-la-fotografia-de-natura/

Comparteix aquesta entrada a

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!