web analytics

Vietnam: Ðộc lập, tự do, hạnh phúc

Amb aquesta sèrie intento transportar-vos al que és l’emblema de Vietnam: Independència, Llibertat i Felicitat (Ðộc lập, tự do, hạnh phúc).
descansant

Aquesta foto és feta un dia qualsevol passejant per Hue, concretament estàvem navegant amb una barqueta pel Riu Perfum, que segons diuen, rep el seu nom, perquè fins allà navegaven els comerciants de perfum que les emperadrius feien cridar.

estàtues

Estàtues de pedra situades al pati de cerimònies de la tomba imperial de l’emperador Khai Dinh a Huế. La seva construcció durà 11 anys, des de 1920 fins el 1931. Es tracta de la darrera tomba imperial aixecada a Huế. Ja vaig penjar una foto d’aquest lloc el 25 de juliol de l’any passat “Esperant darrera la reixa”, però no hi sortien les estàtues.

Conreant

A Lào Chải, Sapa, és molt important el conreu de l’arrós, tothom (petits i grans) es dediquen a aquesta tasca per a poder tenir menjar durant tot l’any. Com veieu una feina dura.

halong

Quan féiem el creuer per la badia del “Drac de Jade” ens vam creuar amb aquests simpàtics mariners que no paraven de saludar-nos. La Badia de Ha Long (Vinh Hạ Long), destaca la presència d’elements càrstics i d’illes de diverses mides i formes. Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en l’any 1994 i ampliada la declaració l’any 2000.

Hi ha una llegenda que parla de la creació d’aquestes illes com una manera de protegir-se dels invasors xinesos. L’Emperador de Jade diuen va enviar una família de dracs celestials per ajudar-los. Aquests van escopir joies i jade convertint-se en illes i illots i formant una gran muralla per a protegir-se dels vaixells enemics. Us convido a que en veieu altres imatges d’aquest lloc, ja siguin meves o d’altres. És un lloc preciós per deixar-hi hores fent fotografies.

encens

Detall d’encens a un temple Xinés a Hồ Chí Minh. Allà és molt usual cremar encens i fer les seves oracions. L’ambient que es respira no et deixa indiferent.

Autor: Cristina

Comparteix aquesta entrada a

2 Comentaris

 1. Com sempre la Cristina ens porta unes excel·lents fotografies. Fantàstiques imatges que fan dentetes.

  Respon
  • Gràcies Jordi!! És un lloc per fer moltíssimes fotos i totes podrien explicar històries diferents.
   Salut i fins aviat

   Respon

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!