web analytics

Salvant el Maldà

El passat mes de desembre, el Cinema Maldà de Barcelona feia una crida de socors. Després de mesos de molt poca afluència i passis cancel·lats, la situació estava arribant a un punt que els encaminava cap al tancament definitiu.

Darrere l’emblemàtic cinema, no s’hi amaga res més que un petit negoci familiar. El Xavi i la Natàlia obren cada dia les portes del Maldà amb una cartellera de qualitat i en versió original. Posant-hi tot el seu esforç per a que el cinema no acabi despareixent, demanen al públic que els vinguin a visitar més sovint per a poder mantenir la sala oberta molts anys més.

I si tu també vols ajudar a salvar el Maldà, ajuda’ns compartint aquesta història, mira la cartellera d’aquesta setmana i cap al cine!

Natàlia esperando dentro de la taquilla en el Cine Maldà de Ba Xavi, gerente del Cine Maldà, dentro de la taquilla, tras la ll Dos señoras compran entradas en el Cine Maldà de Barcelona, tr Xavi vendiendo una entrada desde dentro de la taquilla del Cine Natalia saliendo de la taquilla del Cine Maldà de Barcelona, tr Xavi cancelando una entrada en el Cine Maldà de Barcelona, tras Una espectadora consulta el móvil entre sesiones en el Cine Mal Xavi en la cabina de proyección del Cine Maldà de Barcelona, t La sala del cine medio vacia en la proyección de la película " Xavi en la cabina de proyección del Cine Maldà de Barcelona, t Natàlia trabajando dentro de la cabina del Cine Maldà de Barce Natalia mirando el móvil junto a Ewok/Crispeta, la mascota del Xavi con una escalera después de cambiar una bombilla de la sal Una butaca rota en el Cine Maldà de Barcelona, tras la llamada Natalia trabajando en la taquilla e Ewok/Crispeta en la escalera

Autor: Joan Torrens

Amant de les ombres, llums i contrastos. Fotògraf especialitzat en bodes, reportatge social, retrat i formació. Visita la meva web a www.joantorrens.com.

Comparteix aquesta entrada a

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!