web analytics

Lanzarote, bellesa volcànica

Lanzarote és un regal de la naturalesa, sens dubte és un paradís únic que combina la màgia de la seva història, un clima envejable tot l’any, belles platges i paisatges en moviment.
Lanzarote és una illa volcànica, mirant àrid i desèrtic, coberta en gran part per camps de lava provocats per les erupcions volcàniques del segle XVIII ..

Isla La Graciosa

Illa La Graciosa

 

 

 

El Golfo

El Golfo

El Golfo és un amfiteatre obert a l’oceà que es va formar arran de les erupcions de 1730. La llacuna que ocupa el fons del semicercle va sorgir a causa de la inundació del cràter. El seu color verd es deu a les algues que habiten a la superfície.

El Golfo

El Golfo

 

El Golfo

El Golfo

 

Los Hervideros

Los Hervideros

Los Hervideros, és com se li ha denominat al sector costaner en què s’observa el cop de les ones sobre els braços de magma que van arribar al mar i que avui són roca solidificada. La força de les onades permeten pujar l’aigua fins a la superfície aprofitant els forats i cavitats a la roca, el resultat és un espectacle meravellós, l’aigua emergeix per les roques tal com si es tractés d’aigua bullint.

Playa Blanca

Playa Blanca

 

Parc Nacional de Timanfaya

Montañas de Fuego – Parc Nacional de Timanfaya

El Parc Nacional de Timanfaya és una àrea protegida d’origen volcànic. L’última erupció es va produir al segle XVIII, entre 1730 i 1736. Compta amb més de 25 volcans. Activitat volcànica això, i hi ha punts calents a la superfície que arriben als 100-120 º C a 600 º C i els 13 metres de profunditat.

Parc Nacional de Timanfaya

 

Parc Nacional de Timanfaya

Autor: Noemí

Comparteix aquesta entrada a

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!