web analytics

Superlluna tímida

Superlluna a Barcelona, Port Olímpic

El passat dissabte 5 de maig s’esperava poder veure la Superlluna, fenomen que es dona quan la lluna plena està al més a prop de la terra dins el recorregut per la seva òrbita. Donat que en aquests dies assenyalats és quan se la pot veure més gran i brillant que mai, vaig anar cap al Port Olímpic de Barcelona, on esperava capturar-la entre els pals de les barques i reflexada sobre l’aigua. Però no va poder ser: un gran banc de boira la va amagar de tantes persones que com jo, l’estàvem esperant. Tanta expectació li va fer sortir la vergonya i no es va deixar entreveure fins 21 minuts després, moment en que vaig fer aquesta primera foto (20:47, i l’hora de sortida era les 20:26) i ja se la veia petita i poc brillant.

La fotografia a vegades ens dona alegries i d’altres ens les treu així ens quedem amb les ganes d’aconseguir la imatge planejada per a tornar-ho a intentar. Un altre cop serà…

Autor: Joan Torrens

Amant de les ombres, llums i contrastos. Fotògraf especialitzat en bodes, reportatge social, retrat i formació. Visita la meva web a www.joantorrens.com.

Comparteix aquesta entrada a

3 Comentaris

  1. Encara que no es la imatge pensada, es una bona captura, m’agrada.

    Respon
    • Jeje, almenys es veu una mica de lluna! Gràcies per passar Raul!

      Respon

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!