web analytics

“Hey man, nice camera!”

La passada tardor vaig estar uns dies voltant per diferents barris de la ciutat de Nova York, fent fotos d’allò que em semblava interessant amb la meva estimada Yashica Mat 124 G. De tant en tant, algun desconegut m’aturava per fer-me tota mena de preguntes sobre la càmera: si era analògica de debò o només una digital amb aspecte retro, quina mena de pel·lícula feia servir, on l’havia comprat, etcètera. Tenint en compte la fama de bruscos i malcarats que solen tenir els novaiorquesos (al meu parer totalment injustificada), he de dir que aquest reguitzell de situacions em va sorprendre gratament.

I ara, si em permeteu l’autobombo, vull aprofitar l’ocasió per informar-vos que trobareu una sel·lecció de les fotos que vaig realitzar durant la meva estada a Nova York en un petit llibre titulat Noo Yawk Seereh, que he publicat a través del servei d’autoedició Blurb Books.

Noo Yawk Seereh © Xavier Aragonès Noo Yawk Seereh © Xavier Aragonès Noo Yawk Seereh © Xavier Aragonès Noo Yawk Seereh © Xavier Aragonès

Autor: Xavier Aragonès

1979, Pineda de Mar. Fotògraf intempestiu i caminant compulsiu. Publico les meves fotos a fotosintempestives.com.

Comparteix aquesta entrada a

2 Comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!