web analytics

El caçador, caçat

Els fotògrafs som una espècie que sempre tenim un ull obert, que estem sempre atents al nostre entorn a la recerca de la bellesa, la singularitat, la ubiqueïtat, el plaer visual i l’harmonia de les coses que ens envolten, per aleshores capturar-ho amb la càmera, un apèndix més o menys gros que ens surt de la mà, del coll, la butxaca o la motxilla i que ens permet guardar aquella realitat tal com l’hem viscut per a després, poder-la compartir.

Amb aquesta última finalitat, neix el Taller de Fotos, un fòrum obert, un petit mural que anirà fent-se gran amb les fotos d’un grup de persones com les descrites més amunt, i on tothom podrà comentar, opinar i valorar sobre allò que aquestes imatges aportin a la seva mirada i als seus sentiments.

Des d’ara podeu començar a seguir el Taller de Fotos a través d’aquesta web o per mail, rss, facebook o twitter. Podreu comentar les imatges que hi publicarem, o si no sabeu què dir-ne, almenys compartir-la amb els vostres amics o bé marcar un número d’estrelles que trobareu al peu de totes elles per a fer-nos saber si us han agradat o no. També podeu enviar-nos qualsevol dubte, comentari, petició o suggeriment a la nostra adreça de correu electrònic.

Sense res més a afegir, de moment, us deixem amb les imatges que parlaran per tots nosaltres. Esperem que us agradin!

A la foto: el fotògraf de cacera a la posta de sol.

Autor: Joan Torrens

Amant de les ombres, llums i contrastos. Fotògraf especialitzat en bodes, reportatge social, retrat i formació. Visita la meva web a www.joantorrens.com.

Comparteix aquesta entrada a

5 Comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!