web analytics

Delta del Llobregat

 

Un oasis molt proper a Barcelona i desconegut per mi fins fa ben poc. El Delta de Llobregat. Contrasta la natura que hi viu amb la història que es llegeix en velles infraestructures.

Quan arribes i baixes del cotxe el que crida més l’atenció són els “ocells” de metall que passen ben a la vora dels nostres caps. Però quan inicies un dels itineraris dels Espais Naturals del Riu t’oblides d’aquests sorollosos i metàl·lics animalons i desconnectes gaudint del paratge que s’hi amaga.

Per ser el primer cop, vam decidir fer l’itinerari 3, molt curt per gaudir sense caminar massa.
_DSC2376pm

Comencem el camí resseguint el Canal de Bunyola i per on trobarem també camps de conreu, les carxofes tenen la seva importància en aquesta zona.

 

_DSC2397pm

Des de la Torre de Bunyola podem observar la platja de Ca l’Arana. Passarem per unes platges amb vegetació rereduna.

 

_DSC2431pm

_DSC2439pm

Arribem als Carrabiners, una infraestructura molt important, dels cossos de seguretat. Sobta les condicions de vida que tenien i pots imaginar-te com vivien. Ara amb el pas dels anys, la fauna i flora han pres terreny i s’han fet amb aquest edifici.

 

_DSC2466pm

_DSC2482pm

_DSC2489pm

I continuant el camí, entre jonqueres i basses arribem al Semàfor o Casa dels Senyals. Casa edificada per regular el trànsit marítim i que avui dia gaudeix d’unes espectaculars vistes de la Platja, de la Pineda de la Ricarda i de la llacuna de Magarola.

 

El Delta del Llobregat és un indret per visitar i anar-lo descobrint a poc a poc. Gaudint de tots els racons i paisatges que ens ofereix.

 

 

Autor: Cristina

Comparteix aquesta entrada a

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!