web analytics

Moments a la ciutat

Barcelona és una ciutat que mai descansa. Sempre hi passa alguna cosa i hi ha moviment. Fires, mercats, museus, terrasses i bars, i sinó sempre hi trobaràs un lloc on seure, sol o acompanyat. Això sí, a l’estiu a l’ombra i a l’hivern, si pot ser sota un raig de sol, millor.

Instants a Barcelona, colors of Barcelona

 

Aquest és un recull d’instants recollits al llarg del 2013 amb diverses càmeres analògiques i pel·lícula en color de 35mm.

 

Instants a Barcelona, colors of Barcelona Instants a Barcelona, colors of Barcelona Instants a Barcelona, colors of Barcelona Instants a Barcelona, colors of Barcelona Instants a Barcelona, colors of Barcelona Instants a Barcelona, colors of Barcelona Instants a Barcelona, colors of Barcelona Instants a Barcelona, colors of Barcelona Instants a Barcelona, colors of Barcelona

 

I doncs, quin és el teu racó preferit de Barcelona?

 

Instants a Barcelona, colors of Barcelona

Autor: Joan Torrens

Amant de les ombres, llums i contrastos. Fotògraf especialitzat en bodes, reportatge social, retrat i formació. Visita la meva web a www.joantorrens.com.

Comparteix aquesta entrada a

2 Comentaris

  1. Gran sèrie, Joan! El meu racó preferit de Barcelona és un lloc que dintre de poc ja no existirà: l’antiga seu dels Encants Vells. I també em va encantar descobrir La Clota (l’últim reducte rural de la ciutat, a Horta) de la mà de dues persones que coneixien prou bé el barri.

    Respon
    • Gràcies Xavier! Està clar que a tu et van els llocs abandonats o en vies d’abandonament, jejeje! Una pena que siguin abandonats i desapareguin, però un motiu de més per a fotografiar-los, també!

      Respon

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!