web analytics

El futur dels nens és sempre avui. Demà serà tard. (Gabriela Mistral)

Com ja sabeu he estat autodidacta en aquest món de la fotografia. Uns cops amb més encert i altres amb menys.

He intentat aprendre llegint, veient vídeos, tutorials i fent petits cursos. Però amb el que més he aprés ha estat mirant i observant detalladament altres fotografies. Alguns cops admires les obres, i altres veus realment coses que defugen molt del que m’agrada.

Jo amb la fotografia, sempre ho dic, vull intentar expressar el que visc i el que veig. Vaig començar fent fotos de viatges i d’aquí l’interès per millorar.

La fotografia de natura és la que més m’atrau, ja ho veureu amb les meves fotos, però la que realment voldria desenvolupar és la de retrat i la que ens mostri històries de ciutats, pobles i de la seva gent.

Aquesta sèrie gira al voltant del meu viatge a Vietnam, concretament de l’àrea rural de Sapa i els seus poblats situats al nord del país. Us deixo un petit recull de fotos de nens, aquests són l’alegria dels pobles i el petit reflex d’aquella societat. Veient-les sempre em venen mil històries per imaginar…

Autor: Cristina

Comparteix aquesta entrada a

5 Comentaris

  1. Un reportatge especialment tendre, i que diu molt de la qualitat humana i tècnica De l’autor.. Treballar-lo el bn ha estat un gran encert

    Respon
    • Gràcies Jordi. El viatge a Vietnam em va cautivar, sobretot per la gent i especialment els nens.

      Respon

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!