web analytics

Art a la pell

L’art de tatuar cada vegada es mes comú per tothom, tot i que no es una cosa d’ara. Ja fa molts anys que la gent practica aquest art dibuixat a la pell. Perquè en dic art? dons perquè entre els milers de tatuatges que s’han arribat a fer durant tot aquest temps, podem trobar autors molt bons en que es passen el dia dibuixant i tatuant. Aquest art no és només anar pintar sobre la pell, es portar exposada una obre d’un gran artista en que nosaltres li donem total confiança de que ens faci el que ell vulgui sobre la nostre pell, bé a ser com si un pintor pintes sobre una tela i estigues exposat al menjador de casa o en un museu.

Fa un temps vaig descobrir un gran autor d’aquest món, i la publicació que m’he proposat a fer avui, es un petit homenatge aquest gran artista.
Les fotos estan realitzades en una petita exposició vivent que va fer fa cosa d’uns mesos al Konvent de Cal Rosal (Berguedà).  Espero que us agradin i si us quedeu amb ganes de veure mes treballs d’aquest autor, podeu consultar la seva pagina web.

www.marcsangra.com

DSC_0583_2 copia

DSC_0568_2 copia

DSC_0581_2 copia

DSC_0572_2 copia
DSC_0561_2 copia

DSC_0566_2 copia

 

DSC_0571_2 copia

DSC_0575_2 copia

DSC_0580_2 copia

DSC_0591_2 copia

DSC_0594_2 copia

Autor: Queralt Vegas

Comparteix aquesta entrada a

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!