web analytics

Ruta nocturna al Cementiri de Poblenou

En motiu de la festivitat de Tots Sants, Cementiris de Barcelona organitza una ruta nocturna pel Cementiri de Poblenou on fa un recorregut per les diferents tradicions d’aquestes dates (el dia dels morts mexicà, el Halloween i la Castanyada), alhora que mostren els racons més singulars de l’emblenàtic cementiri. Vam tenir la sort de poder-hi ser, a la llum de les espelmes, i fer aquestes fotos que us mostrem a continuació. Esperem que us agradin!

Moltes gràcies a Cementiris de Barcelona per a donar-nos aquesta oportunitat.

 

Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou Ruta Nocturna al Cementiri de Poblenou

Autor: Joan Torrens

Amant de les ombres, llums i contrastos. Fotògraf especialitzat en bodes, reportatge social, retrat i formació. Visita la meva web a www.joantorrens.com.

Comparteix aquesta entrada a

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!