web analytics

Happy New Year 4.713!!!

Aquest febrer passat es va celebrar al Arc del Triomf al bell mig dels eixample Barceloní una gran desfilada amb la participació de ballarins, animals, dracs, comitives amb vestits tradicionals i màscares. Tot aquest desplegament  per celebrar el dia més important del calendari, l’Any Nou Xinès, enguany dedicat a la Cabra o Ovella de fusta.

Segons el calendari xinès, el 19 febrer 2015 comença l’any 4.713, o el que és el mateix, l’Any de la Cabra. Aquest es un  any on les famílies cercaran la manera de reunir-se i reconciliar-se. L’Any de la Cabra no tornarà fins d’aquí a 60 anys i és per això que moltes famílies amb picabaralles busquen una reconciliació.

La festa és una ocasió especial pels xinesos, ja que és el temps en què la gent es lliura del treball per reunir-se amb la família i els amics.

Aquí teniu aquest petit recull d’instants on van confluir demostracions d’arts marcials, danses i folklore popular xinès. Gaudiu i Bon Any a tots!!!

 

Any Xines (1)

Any Xines (4)

Any Xines (5)

Any Xines (6)

Any Xines (3)

Any Xines (7)

Any Xines (2)Any Xines (8)

Any Xines (9)

Any Xines (10)

Any Xines (11)

Any Xines (13)

Any Xines (15)

Any Xines (16)

Any Xines (17)

Any Xines (14)

Any Xines (12)

Any Xines (18)

Any Xines (19)

Any Xines (20)

Author: Xavier Erruz

"És possible que el meu interès no sigui tant dedicar temps a la fotografia, sinó acompanyar fotogràficament el meu temps."

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!